Tim Infokerjaya (dahulunya Team Tipsptd) telah membantu ribuan calon menduduki peperiksaan kemasukan jawatan kerajaan sejak tahun 2009 lagi dalam pelbagai jawatan kerajaan.

Untuk jawatan PENOLONG AKAUNTAN W27, sesi peperiksaan pusat (seluruh negara) dilangsungkan pada tahun 2012 dan 2013. Pada tahun 2014 tiada peperiksaan ambilan jawatan ini.

Berikut adalah antara feedback pembeli untuk tahun peperiksaan tersebut.
ANDA MASIH BELUM YAKIN ??

Saban hari banyak email ucapan terima kasih dan penghargaan yang diberikan kepada kami dan ianya adalah hasil kepercayaan dan kegembiraan mereka. Jika hendak dimuatkan semua, pasti tak muat semuanya, tapi cukuplah kalau diletakkan sedikit penghargaan yang telah diterima daripada pembaca untuk meyakinkan anda...

Eh lihat feedback ini. 5 kali ambil exam!
Boleh ke percaya panduan ini?

Kami dah terangkan serba sedikit sebelum ini tapi kami pasti anda mesti masih bertanya di hati anda... Siapa mereka nak sediakan panduan ini? Apakah kredibiliti yang mereka ada untuk membuat panduan ini?

Jawapannya ialah mudah. Kami telah menyediakan dan membantu calon peperiksaan sebelum ini dan lebih tepat lagi ialah kami sudah membantu ramai calon untuk lulus sepanjang tahun 2009 hingga 2011 ini dan terakhir ialah 2013 yang lepas.

Panduan ini ialah hasil pelbagai soalan yang diajukan oleh calon-calon dan alhamdulillah ramai yang berjaya dan kami ingin berkongsi tip-tip ini dengan anda juga.


MEREKA LULUS ANDA BILA LAGI?Terserah kepada anda. Tepuk dada tanya KEINGINAN UNTUK BERJAYA anda! Mereka semua telah mendahului anda sebelum ini dan kali ini giliran anda pula untuk berjaya dalam jawatan PENOLONG AKAUNTAN W27 peperiksaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam


Terus buat pembelian anda di...PENAFIAN
 
Seluruh kandungan Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penolong Akauntan W27 ini adalah hakmilik di bawah tanggungjawab Infokerjaya PLTs dari www.penolongAkauntan.com. Ianya diterbitkan untuk tujuan perkongsian maklumat dan sayugianya diingatkan yang kandungan Pakej ini tidak boleh dianggap nasihat professional dan kami tidak bertanggungjawab atas sebarang liabiliti kerugian dan kerosakan hasil daripada maklumat dalam Pakej ini. Infokerjaya PLT sedaya upaya menyampaikan maklumat yang tepat, namun jika ada kesalahan atau maklumat yang sudah tidak relevan, ia adalah diluar jangkauan kami. Semua maklumat dalam "Pakej Rujukan Peperiksaan Bertulis Penolong Akauntan W27" adalah untuk tujuan informasi dan BUKAN SOALAN BOCOR daripada SPA. Ianya disusun untuk tujuan pendidikan dan memberikan gambaran kepada calon bentuk soalan yang mungkin ditanya

Infokerjaya PLT (LLP0003706-LGN)